KLAAR VOOR ALLE VAKKEN!

STERK IN JE HUISWERK EN VAKKEN!

Goed je huiswerk plannen en geconcentreerd werken. Het leren voor een toets handig aanpakken, zodat je uitstekend bent voorbereid op een toets.

Veel leerlingen hebben hier moeite mee. Extra ondersteuning nodig? Dan is huiswerkbegeleiding van Stichting GUuney iets voor jou!
Stichting Guney biedt leerlingen de kans om elke week op een avond één uur lang hulp te krijgen met het maken van hun eigen huiswerk, het schrijven van werkstukken en spreekbeurten, en het leren voor belangrijke toetsen. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan jouw eigen huiswerk en daarnaast leer je handige nieuwe vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Dus je krijgt uitleg bij alle vakken en ook een stukje mentorles; je leert ook hoe je je huiswerk en het leren voor toetsen goed moet inplannen in je agenda.
Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving.

 Het ‘huiswerkbegeleiding en mentorles project’ van stichting Guney

  • Geschikt voor kinderen uit groep 7 en 8 uit het Basisonderwijs
  • Geschikt voor leerlingen uit het VWO, HAVO, en VMBO
  • Elke week 1 avond en 1 uur lang, zo nodig vaker
  • In een klein groep huiswerk maken onder begeleiding van een studiecoach/mentor
  • Naast het maken van je huiswerk, ook je studievaardigheden versterken
  • Periodieke metingen en evaluatie over je voortgang naar jou en je ouders

 

Huiswerkbegeleiding in 5 stappen

1 Intake
We beginnen met een intake gesprek, waarin we samen met jou en je ouders bespreken waar jij problemen mee hebt en waar wij mee kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

2 Plan van aanpak
We maken voor elke leerling een persoonlijk plan van aanpak op maat. Zo nodig bellen wij ook even met je mentor, docent op school, als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer leerdoelen en aandachtspunten.

3 Aan de slag
Tijdens de huiswerkbegeleiding ga je onder begeleiding aan de slag. Onze studiecoach geeft tips, uitleg, overhoort en bespreekt opdrachten. Je kunt een uur lang al jouw vragen stellen, maar je mag uiteraard ook even zelfstandig in stilte werken.

4 Voortgang
Wij meten op een periodieke wijze jouw voortgang en stellen jou en jouw ouders op de hoogte van de voortgang.

5 Evalueren
Naast het bespreken van de voortgang wordt er ook periodiek geëvalueerd. Dit kan in een persoonlijk gesprek met je ouders, maar ook telefonisch. Is er minder begeleiding nodig of juist meer? Dan stellen we in overleg het plan van aanpak bij. Zo zorgen we ervoor dat je altijd hulp op maat krijgt en niets te kort komt.

 

Dit is het huiswerkbegeleiding project van Stichting GUNEY O&E.

Stichting Guney biedt naast Turkse taallessen ook huiswerkbegeleiding. Met dit project willen wij kinderen en jongeren helpen met de vakken waar zij moeite mee hebben, zich voor te bereiden op examens, het vermogen te ontwikkelen om hun tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken en zo effectieve leermethoden te ontwikkelen om betere resultaten te behalen. Daarnaast werken we ook aan houding, motivatie en zelfvertrouwen, die een zeer belangrijke plaats innemen in hun opvoeding en ontwikkeling. Wij zijn zeer succesvol in het leerlinggericht werken en het produceren van oplossingen op basis van de situatie en behoeften van de leerling. Wij hebben regelmatig contact met de ouders en wij nemen ook contact op met de school wanneer dat nodig is.